Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mellerud Ápolóolaj 0.75L

9.740 Ft
Menny.:db
Cikkszám: M-A-0.75L
Elérhetőség: Raktáron (Telephelyen)
Szállítási díj: 990 Ft

Ez a termék várhatóan 3-5 munkanap alatt megérkezik a megadott szállítási címre.

 

Leírás és Paraméterek

Nagy teljesítmény: Természe­tes olajokat tartalmazó vízbá­zisú ápolószer WPC és BPC (fa/bambusz-műanyag-kom­pozit) felületekre. Mattselyem csillogású bevonatot képez, felfrissíti a struktúrát és elmé­lyíti a színt. Véd az időjárás hatásaitól és ápolja a járó­deszkákat a teraszon, balko­non vagy kerti utakon, a kerti bútorokat és a kerítésele­meket. A fa lélegző marad, és ellenállóbb lesz a vízzel és a szennyeződésekkel szemben.

Kérjük vegye figyelembe: A használat előtt mindig ellenő­rizze az anyagok összeférhe­tőségét egy nem feltűnő helyen végzett próbával. A próbafestés feltétlenül szüksé­ges! Csak az időjárás hatá­sának kitett felületen hasz­nálja. Ne vigye fel piszkos vagy zsíros felületre, mert ez a felület besötétedését vagy megfeketedését okozhatja.

Egyszerű használat: A felüle­tet a Fa és WPC tisztítószerrel alaposan tisztítsa meg. A felü­letnek száraznak, por- és zsír­mentesnek kell lennie. A WPC ápolóolajat vékonyan és egyenletesen, ecsettel vagy hengerrel vigye fel a felületre.

Kiszerelés: 750 ml

Műszaki leírást a termékről itt talál.