Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetés : 

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal, vagy csomagpontra kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak, vagy a csomagponton teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Maximum 50 000 Ft kosárértékig lehet ezt a fizetési módot választani. 

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. 

 

Szállítás: 

Szállítás díja: 

GLS futárszolgálat : 1800 Ft 

Az utánvét díja : 650 Ft 

Az alumínium és a WPC burkolatokat (kerítés és terasz) valamint a  kiegészítőket, amelyek 1 méternél hosszabbak általában csak a telephelyünkön vehetik át. Azonban ezen termékek esetén is lehetőség van a kiszállításra, melyhez külön árajánlatot kell kérni. 

Ezt könnyedén elküldheti nekünk, úgy hogy belehelyezi a kívánt termékeket a kosárba. Ott az összeg alatt látni fogja baloldalon hogy Ajánlatkérés, vagy tovább a pénztárhoz. Válassza ki az ajánlatkérést és írja meg, hogy pontosan hova szeretnék a kiszállítást, majd küldje el nekünk és mi hamarosan válaszolunk rá. 

A csavarokat, műanyagklipszeket és egyéb kiegészítőket futárszolgálattal is kérheti, de akár átvehetőek személyesen Ajkán is. 

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelés? 

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított kisebb kiegészítők esetén 4-14 munkanapon, WPC burkolatok esetén várhatóan 14 munkanapon (de a alapanyaghiány miatt ez akár lehet 3 hónap is) belül. Erről minden esetben email-ben tájékoztatjuk, illetve a termék mellett is folyamatosan feltüntetjük ezeket az információkat. 

A kisebb kiegészítők akár 4-5 munkanap alatt megérkezhetnek, a belátásgátló termékek várhatóan 10-14 nap alatt fognak. 

WPC BURKOLATOK ÁTVÉTELE (értesítjük, amint megérkezett a termék): 

8400 Ajka Kiskert utca 5. 

Hétfőtől péntekig: 9:00 és 16:00 óra között.